Manisa'da Bugün

OYUN SONRASI YORGUNLUK ATTILAR

GÜNDEM

Bavul adlı tiyatro gösterisi için Manisa’ya gelen sanatçılar Volkan Severcan, Ayşen Guruda, Melda Gür ve Sefa Sezgin, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz’ın davetlisi olarak gösterinin ardından yemekte bir araya geldi.

 

İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ile lise dönemlerinden sınıf arkadaşı olan ünlü tiyatro sanatçısı Volkan Severcan Kültür Sitesi Lale Salonu’nda oynadığı Bavul adlı tiyatro gösterisinin ardından rol arkadaşları ve teknik ekibiyle birlikte Solmaz’ın misafiri oldu. Tiyatro sanatçısı Severcan ile uzun yıllardır dostlukları olduğunu ifade eden Solmaz gecede sanatçı Volkan Severcan ile yaşadıkları anılarını anlattı. Dönem dönem Manisa’ya geldiğini ifade eden Severcan “ Bir Manisalı olarak, Kasabalı olarak Manisa’yı çok seviyorum ama işimiz gereği buralardan ayrı kaldık. Yine de büyük özlemler duyuyorum buraya ve her fırsatta gelip dostlarımla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Hayrullah beyle de 30 yıllık bir geçmişimiz var ve kendisiyle ailece de görüşüyoruz. Ekibim adına kendisine bu misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tarzanlardan atkı jesti

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve tirübün lideri Kadir Ilgaz sanatçılara Manisaspor taraftar atkısı hediye ederken; sanatçılar karşılaştıkları sıcak ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.