Manisa'da Bugün

TEHLİKELİ GERGİNLİK İNŞAAT İŞÇİLERİ İLE İLÇE HALKI BİRBİRİNE GİRDİ

GÜNDEM

Manisa'nın Demirci ilçesinde bir grup işçi ile garson arasında yaşanan kavgaya vatandaşlarda dahil oldu. Çıkan olaylar nedeniyle ilçeye giriş çıkışlar denetlenirken yöneticiler halkı sakin olmaya çağırdı.

 
Manisa'nın Demirci İlçesi'nde bir grup inşaaat işçisi ile bir garson arasında yaşanan kavga ilçe sakinlerini ayağa kaldırdı.
İddiaya göre bugün öğle saatlerinde Üniversite Caddesi üzerinde bulunan Karaca Şirketi'nin inşaatında çalışan bir grup işçi ile Alem Kafe'de çalışan bir garson arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında olaya müdahale eden kafe işletmecisi, müşterilerin rahatsız olduğunu belirterek işçileri mekandan uzaklaştırmaya çalıştı. Tüm uyarılara rağmen küfürlü konuşan ve mekana zarar vermeye çalışan işçiler, bu defa cadde esnafının ve vatandaşların da dikkatini çekti. 
Mekanın camlarına ve müştemilatına zarar veren işçiler ile vatandaşlar arasında çıkan kavgada işletme sahibi başından yaralanırken, kavga içerisinde kalan bir kişinin kolu kırıldı. Yaralılar Demirci Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis kavgaya karışanları göz altına alarak çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
Olası bir saldırı ihtimali nedeniyle işçilerin kaldığı apartmanı ablukaya alan polisler, ilçeye giriş çıkışları denetlemeye başladı. Öte yandan işçilerin Demirci'den ayrıldıkları öğrenildi.
İlçede büyük yankı uyandıran kavga nedeniyle İlçe Kaymakamı Atila Kantay, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Kındık halkı sakin olmaya çağırdı. İlçe yöneticileri gerilimin tırmanmaması için büyük bir çaba sarf ediyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.