Manisa'da Bugün

UTAN MANİSA!

GÜNDEM

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şırnak’ın Cizre ilçesindeki polis kontrol noktasında düzenlenen saldırıda yaralanan Manisalı polis Berk İlhan’ı evinde ziyaret eti. Ziyarette İlhan’ın patlama sonrası Manisa’daki devlet hastanelerine gittiği ancak sıra beklediği ve sağlık kontrolünün yapılmadığı ortaya çıktı. Özdağ gerekli birimleri arayarak yaralı polisin muayene olmasını sağladı.

HABER:BERFİN ADICAN

26 Ağustos’ta Şırnak’ın Cizre ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Büro Amirliği’ne yapılan terör eyleminde 11 polis şehit olmuş, 70 polis ise yaralanmıştı.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yaralı polislerden Berk İlhan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başından ve kolundan yaralanan 25 yaşındaki polis memuru Berk İlhan AK Partili Özdağ’a göçük altında kaldığını ve arkadaşlarının yardımıyla patlamadan sağ kurtulduğunu anlattı.

İlhan, “Bir anda sıcak bir hava geldi. Ben göçük altında kalmıştım, daha sonra ambulanslar geldi ve hastaneye kaldırıldım. Ne olduğunu bile anlayamadık. Patlamayla ilgili başka bir şey hatırlamıyorum.” dedi. 

1 yıldır Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev yapan yaralı polis Berk İlhan, iyileştiği gibi vatani görevine devam edeceğini belirtti.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise şehit polislere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

‘3 KOLDAN SALDIRIYORLAR!'

Güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğine dikkat çeken Özdağ, “FETÖ, PKK ve DAEŞ Türkiye’yle uğraşıyor. 3 koldan saldırıyorlar. Bizim güvenlik önlemlerimizi daha da arttırmamız gerekiyor. Bu hainlere verilecek en güzel cevap birlik ve beraberliktir. Bugün Berk kardeşimizi ziyaret ettik. Kendisi bizim bir evladımızdır. Gazilik herkese nasip olacak bir mertebe değil. Kendisine geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi ilettik. PKK, Doğu’daki önemli madenleri çıkarmamızı istemiyor, o bölgenin zenginleşmesini istemiyor. Biz tüm terör örgütlerine karşı dik duruşumuzu sergillemeye devam edeceğiz.” dedi.

‘HDP’Lİ BELEDİYELER TERÖRE ÇANAK TUTUYOR’

Cizre’deki patlamanın HDP’li belediyenin iş makinasına yüklenen bombalarla yapıldığı iddialarıyla ilgili konuşan Selçuk Özdağ, “Bu konuyla ilgili elime herhangi bir geçerli bilgi ulaşmadı ancak HDP’li belediyelerin PKK’ya çanak tuttuğunu biliyoruz. DAEŞ dini duyguları sömürüyor, PKK da, HDP de etnik duyguları sömürerek terörü besliyor. HDP’li belediyelerle ilgili teröre destek nedeniyle defalarca soruşturma açıldı. Bu hainler Türkiye’nin büyümesini istemiyor.” ifadelerini kullandı.

MANİSA’DAKİ DEVLET HASTANELERİNDE MUAYENE BİLE OLAMAMIŞ!

Ziyarette, yaralı polis memuru Berk İlhan’ın patlama sonrası Manisa’ya geldiğinde devlet hastanelerine gittiği ve sıra beklediği, bu nedenle de muayene olamadığı ortaya çıktı. Manisa’da MRG bile çektiremeyen İlhan’ın durumunu öğrenen Özdağ, derhal yetkililerle iletişime geçerek yaralı polis için hastaneden randevu aldı.

Konuşmaların ardından ziyaret son buldu.

Yorumlar (1)

ismibosver 8 Yıl Önce

Sadece yazık diyorum.....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.