Manisa'da Bugün

YARALI POLİS ŞEHİT OLDU

GÜNDEM

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, geçen hafta iki aile arasında çıkan ve silahların kullanıldığı kavgayı ayırmak isterken ağır yaralanan polis memuru 40 yaşındaki Ramazan Yılmaz, kurtarılamayarak şehit oldu.

Alaşehir'de Romanlar'ın yoğun olduğu Yenimahalle Mahallesi'nde, geçen 29 Ağustos akşamı, iki aile arasında çıkan kavga, kısa sürede büyüdü. Tabanca ve av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgada, 22 yaşındaki Ahmet Ölmez ile annesi 40 yaşındaki Şehriban Ölmez, diğer aileden 22 yaşındaki Hamza Kazancı, babası, 45 yaşındaki Ali Kazancı ile olaya müdahale etmek isteyen polis memuru Ramazan Yıldırım yaralandı.

Ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Ölmez ve Hamza Kazancı, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan polis memuru Ramazan Yıldırım, buradaki ilk müdahale ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis memuru Yıldırım doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Evli ve 4 çocuk babası Ramazan Yıldırım'ın cenazesi bugün saat 14.00'te Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderilecek bildirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.