Manisa'da Bugün

Yıllar Sonra Gelen Hizmet Takdir Topladı

GÜNDEM

Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür edildi.

MANİSA Belediyesi'nin Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde (KESS) başlattığı yaklaşık 7,5 milyon TL'lik altyapı ve üst yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte, sanayi esnafından da teşekkürler gelmeye başladı. Manisa Motorlu Araç Tamircileri Odası tarafından site girişine asılan pankartla, çalışmalar nedeniyle Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür edildi.

Manisa Belediyesi'nin KESS'de başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmalarında hızla sona yaklaşılırken, yapılan çalışmalar, kurulduğu tarihten bu yana hizmet alamayan sanayi sitesi esnafının da takdirini topladı. Yaklaşık 7,5 milyon TL gibi bir yatırımla gerçekleşen yağmur suyu drenajı
, içme suyu şebekesi, kanalizasyon hatları, kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etmek isteyen esnaflar, bunu hazırladıkları pankartla ifade ettiler. Manisa Motorlu Araç Tamircileri Odası tarafından KESS girişine asılan pankartta, " Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e Sanayi Sitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. " denildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.