Cengiz Ergün, “5 yılda bir durak bile gönderemediler”
DUR durak bilmeden haftanın hemen her günü bir ilçe, belde ya da köy ziyareti gerçekleştiren MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in seçim bürosu açılışına katıldı. Ahmetli ilçe ziyaretine Alahıdır Köyü’nden başlatan Ergün, kendisini ‘köylüyü 2 oturak bir durakla kandırdığı’ şeklinde eleştiren Hüseyin Tanrıverdi’ye göndermelerde bulundu, “5 yılda bir durak bile gönderemeyenler, yandaş firmalara çöp işini yaptıracağını söyleyenler, Manisa’da hangi hizmetlerin yapıldığını bilmeyenler, boş boş atıp tutuyor” dedi.
DUR durak bilmeden haftanın hemen her günü bir ilçe, belde ya da köy ziyareti gerçekleştiren MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in seçim bürosu açılışına katıldı. Ahmetli ilçe ziyaretine Alahıdır Köyü’nden başlatan Ergün, kendisini ‘köylüyü 2 oturak bir durakla kandırdığı’ şeklinde eleştiren Hüseyin Tanrıverdi’ye göndermelerde bulundu, “5 yılda bir durak bile gönderemeyenler, yandaş firmalara çöp işini yaptıracağını söyleyenler, Manisa’da hangi hizmetlerin yapıldığını bilmeyenler, boş boş atıp tutuyor” dedi.
![]()
MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in seçim bürosu açılışına katılmak üzere Ahmetli’ye giden MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçe gezisini Alahıdır Köyü’nden başlattı. Köye girişiyle birlikte büyük bir coşkuyla karşılanan Ergün, ellerinde ‘Büyük Başkan Alahıdır Köyü’ne hoş geldin’ pankartı bulunan vatandaşlarla birlikte konuşma yapılacak alana yürüdü. Yürüyüş sırasında havai fişekler patlatıldı, köy gençleri meşale yaktı. Ergün, kendisini yol kenarında bekleyen kadınları da selamladı. Konuşmanın yapılacağı köy meydanına gelen Ergün, burada da tezahüratlarla karşılandı.
Manisa’ya yapılan hizmetlerden haberleri yok
Manisa Belediyesi’nde görevi devraldıkları günden geçen süreye kadar ortaya koydukları hizmetler hakkında köy sakinlerini bilgilendiren Ergün, kendisini ‘köylüyü 2 oturak bir durakla kandırdığı’ şeklinde eleştiren Hüseyin Tanrıverdi’ye göndermelerde bulundu, “5 yılda bir durak bile gönderemeyenler, yandaş firmalara çöp işini yaptıracağını söyleyenler, Manisa’da hangi hizmetlerin yapıldığını bilmeyenler, boş boş atıp tutuyor. Bunların Manisa’ya yapılan hizmetlerden haberleri yok” dedi. Tanrıverdi’ye katı atık tesisi ile ilgili yönelttiği sorulara 3 haftadır yanıt alamadığını da hatırlatan Ergün, Tanrıverdi’nin Manisa’ya tıbbi atık tesisi yapma sözü verdiğini, ancak söz konusu tesisin 3 yıl önce kendileri tarafından Manisa’ya kazandırıldığını dile getirdi.
Ahmetli’de miting havasında seçim bürosu açılışı
Alahıdır ziyaretinin ardından Ahmetli’ye hareket eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, yol boyunca otobüs içinden vatandaşları selamladı. Ahmetli ilçesinde seçim bürosuna kadar yaklaşık 400 metre yürüyerek esnafları da selamlayan Ergün ve Zengin’i seçim bürosu içinde binlerce Ahmetlili karşıladı. Yoğun ilgi nedeniyle seçim bürosuna ulaşmakta güçlük çeken Ergün ve Zengin, kendilerini bekleyen binlerce vatandaşı selamladı.
Ahmetli’ye 2 dev proje sözü
Açılış öncesi Ahmetlililere seslenen Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Manisa’da Cengiz Ergün ile başlayan değişim rüzgarının Ahmetli’ye de ulaştırmanın zamanının geldiğini vurguladı. Zengin’in ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün söz aldı. Ahmetli’ye 2 proje müjdesi veren Ergün, “Ahmetli-Alahıdır yolunu düzenleyip yanına gençlerimizin yararlanacağı içinde futbol ve basketbol sahalarının olacağı dev spor tesisi yapacağız. Ayrıca Ahmetli Çayı’nın olduğu yerde çok muntazam bir rekreasyon alanı oluşturup, orada kafeteryaların, oturma ve oyun alanlarının olduğu çok güzel bir park kazandıracağız. Bunların yapılacağının ben size sözünü veriyorum” diye konuştu.
Büyükşehiri güvenilir ellere emanet edin
Ahmetlililerden 2014 seçimlerinde destek isteyen Ergün, seçmenin 4 farklı oy kullanacağını, verilen her oyun ayrı bir önem taşıdığını ifade etti. Büyükşehirin büyük bütçe anlamına geldiğini de vurgulayan Ergün, “Bu bütçeyi çalmayan, çırpmayan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyen, kutulara doldurmayacak güvenilir ellere emanet edin” dedi. Konuşmaların ardından Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in seçim irtibat bürosu, okunan dualar eşliğinde açıldı. Açılış kurdelesini kesen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmedi.
| İmsak | |||
| Güneş | |||
| Öğle | |||
| İkindi | |||
| Akşam | |||
| Yatsı |
| Takımlar | O | P |
|---|---|---|
1. Galatasaray |
23 | 55 |
2. Fenerbahçe |
23 | 53 |
3. Trabzonspor |
23 | 48 |
4. Beşiktaş |
23 | 43 |
5. Göztepe |
23 | 41 |
6. Başakşehir FK |
23 | 36 |
7. Samsunspor |
23 | 31 |
8. Kocaelispor |
23 | 30 |
9. Gaziantep FK |
23 | 28 |
10. Alanyaspor |
23 | 26 |
11. Çaykur Rizespor |
23 | 24 |
12. Gençlerbirliği |
23 | 23 |
13. Konyaspor |
23 | 23 |
14. Antalyaspor |
23 | 23 |
15. Eyüpspor |
23 | 21 |
16. Kasımpaşa |
23 | 20 |
17. Kayserispor |
23 | 19 |
18. Fatih Karagümrük |
23 | 13 |
| Takımlar | O | P |
|---|---|---|
1. Erzurumspor FK |
27 | 57 |
2. Esenler Erokspor |
27 | 56 |
3. Amed SK |
27 | 54 |
4. Çorum FK |
27 | 47 |
5. Bodrum FK |
27 | 45 |
6. Pendikspor |
27 | 45 |
7. Iğdır FK |
27 | 41 |
8. Manisa FK |
27 | 40 |
9. Keçiörengücü |
27 | 39 |
10. Bandırmaspor |
27 | 39 |
11. Van Spor FK |
27 | 38 |
12. Boluspor |
27 | 38 |
13. İstanbulspor |
27 | 38 |
14. Sivasspor |
27 | 35 |
15. Sarıyer |
27 | 34 |
16. Ümraniyespor |
27 | 32 |
17. Serik Belediyespor |
27 | 29 |
18. Sakaryaspor |
27 | 24 |
19. Hatayspor |
27 | 7 |
20. Adana Demirspor |
27 | 3 |
| Takımlar | O | P |
|---|---|---|
1. Arsenal |
28 | 61 |
2. Manchester City |
27 | 56 |
3. Aston Villa |
27 | 51 |
4. Manchester United |
27 | 48 |
5. Chelsea |
27 | 45 |
6. Liverpool |
27 | 45 |
7. Brentford |
27 | 40 |
8. Bournemouth |
27 | 38 |
9. Everton |
27 | 37 |
10. Fulham |
27 | 37 |
11. Newcastle United |
27 | 36 |
12. Sunderland |
27 | 36 |
13. Crystal Palace |
27 | 35 |
14. Brighton & Hove Albion |
27 | 34 |
15. Leeds United |
27 | 31 |
16. Tottenham |
27 | 29 |
17. Nottingham Forest |
27 | 27 |
18. West Ham United |
27 | 25 |
19. Burnley |
27 | 19 |
20. Wolverhampton |
28 | 10 |
| Takımlar | O | P |
|---|---|---|
1. Barcelona |
25 | 61 |
2. Real Madrid |
25 | 60 |
3. Villarreal |
25 | 51 |
4. Atletico Madrid |
25 | 48 |
5. Real Betis |
25 | 42 |
6. Celta Vigo |
25 | 37 |
7. Espanyol |
25 | 35 |
8. Athletic Bilbao |
25 | 34 |
9. Osasuna |
25 | 33 |
10. Real Sociedad |
25 | 32 |
11. Girona |
25 | 30 |
12. Sevilla |
25 | 29 |
13. Getafe |
25 | 29 |
14. Deportivo Alaves |
25 | 27 |
15. Rayo Vallecano |
24 | 26 |
16. Valencia |
25 | 26 |
17. Elche |
25 | 25 |
18. Mallorca |
25 | 24 |
19. Levante |
25 | 18 |
20. Real Oviedo |
24 | 17 |
Galatasaray
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beşiktaş
Göztepe
Başakşehir FK
Samsunspor
Kocaelispor
Gaziantep FK
Alanyaspor
Çaykur Rizespor
Gençlerbirliği
Konyaspor
Antalyaspor
Eyüpspor
Kasımpaşa
Kayserispor
Fatih Karagümrük
Erzurumspor FK
Esenler Erokspor
Amed SK
Çorum FK
Bodrum FK
Pendikspor
Iğdır FK
Manisa FK
Keçiörengücü
Bandırmaspor
Van Spor FK
Boluspor
İstanbulspor
Sivasspor
Sarıyer
Ümraniyespor
Sakaryaspor
Hatayspor
Adana Demirspor
Arsenal
Manchester City
Aston Villa
Manchester United
Chelsea
Liverpool
Brentford
Bournemouth
Everton
Fulham
Newcastle United
Sunderland
Crystal Palace
Brighton & Hove Albion
Leeds United
Tottenham
Nottingham Forest
West Ham United
Burnley
Wolverhampton
Barcelona
Real Madrid
Villarreal
Atletico Madrid
Real Betis
Celta Vigo
Espanyol
Athletic Bilbao
Osasuna
Real Sociedad
Girona
Sevilla
Getafe
Deportivo Alaves
Rayo Vallecano
Valencia
Elche
Mallorca
Levante
Real Oviedo